Nymåne juni 2016

Nymåne juni 2016 blir som fullast kl. 05:02 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 141 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2016 i större städer världen över följer här nedan.

4 juni, 20:02 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 juni, 21:02 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 juni, 22:02 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 juni, 23:02 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

5 juni, 00:02 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

5 juni, 04:02 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 juni, 05:02 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 juni, 06:02 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 juni, 08:32 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 juni, 11:02 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 juni, 12:02 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 juni, 13:02 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar