Nymåne maj 2016

Nymåne maj 2016 blir som fullast kl. 21:31 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 360 409 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2016 i större städer världen över följer här nedan.

6 maj, 12:31 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 maj, 13:31 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 maj, 14:31 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 maj, 15:31 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 maj, 16:31 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 maj, 20:31 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 maj, 21:31 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 maj, 22:31 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 maj, 01:01 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 maj, 03:31 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 maj, 04:31 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 maj, 05:31 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar