Nymåne oktober 2016

Klockslag för nymåne oktober 2016 i större städer världen över följer här nedan.

30 september, 17:13 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 september, 18:13 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 september, 19:13 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 september, 20:13 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 september, 21:13 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 oktober, 01:13 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 oktober, 02:13 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 oktober, 03:13 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 oktober, 05:43 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 oktober, 08:13 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 oktober, 09:13 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 oktober, 10:13 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

30 oktober, 10:40 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 oktober, 11:40 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 oktober, 12:40 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 oktober, 13:40 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 oktober, 15:40 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 oktober, 17:40 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 oktober, 18:40 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 oktober, 19:40 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 oktober, 23:10 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

31 oktober, 01:40 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

31 oktober, 02:40 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

31 oktober, 04:40 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar