Nymåne april 2017

Nymåne april 2017 blir som fullast kl. 14:18 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 363 497 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2017 i större städer världen över följer här nedan.

26 april, 05:18 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 april, 06:18 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 april, 07:18 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 april, 08:18 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 april, 09:18 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 april, 13:18 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 april, 14:18 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 april, 15:18 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 april, 17:48 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 april, 20:18 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

26 april, 21:18 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

26 april, 22:18 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar