Nymåne augusti 2017

Nymåne augusti 2017 blir som fullast kl. 20:32 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 368 301 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2017 i större städer världen över följer här nedan.

21 augusti, 11:32 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

21 augusti, 12:32 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

21 augusti, 13:32 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

21 augusti, 14:32 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

21 augusti, 15:32 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 augusti, 19:32 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 augusti, 20:32 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 augusti, 21:32 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 augusti, 00:02 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

22 augusti, 02:32 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

22 augusti, 03:32 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

22 augusti, 04:32 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar