Nymåne februari 2017

Nymåne februari 2017 blir som fullast kl. 16:00 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 382 946 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne februari 2017 i större städer världen över följer här nedan.

26 februari, 07:00 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

26 februari, 08:00 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

26 februari, 09:00 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

26 februari, 10:00 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

26 februari, 12:00 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

26 februari, 15:00 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

26 februari, 16:00 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

26 februari, 17:00 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

26 februari, 20:30 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

26 februari, 23:00 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

27 februari, 00:00 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

27 februari, 02:00 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar