Nymåne juni 2017

Nymåne juni 2017 blir som fullast kl. 04:33 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 358 784 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2017 i större städer världen över följer här nedan.

23 juni, 19:33 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 juni, 20:33 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 juni, 21:33 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 juni, 22:33 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 juni, 23:33 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

24 juni, 03:33 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

24 juni, 04:33 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

24 juni, 05:33 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

24 juni, 08:03 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

24 juni, 10:33 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

24 juni, 11:33 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

24 juni, 12:33 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar