Nymåne oktober 2017

Nymåne oktober 2017 blir som fullast kl. 21:13 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 389 012 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne oktober 2017 i större städer världen över följer här nedan.

19 oktober, 12:13 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 oktober, 13:13 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

19 oktober, 14:13 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

19 oktober, 15:13 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

19 oktober, 17:13 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 oktober, 20:13 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 oktober, 21:13 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 oktober, 22:13 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 oktober, 00:43 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 oktober, 03:13 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 oktober, 04:13 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 oktober, 06:13 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar