Nymåne september 2017

Nymåne september 2017 blir som fullast kl. 07:31 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 376 677 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne september 2017 i större städer världen över följer här nedan.

19 september, 22:31 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

19 september, 23:31 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 september, 00:31 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 september, 01:31 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 september, 02:31 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 september, 06:31 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 september, 07:31 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 september, 08:31 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 september, 11:01 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 september, 13:31 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 september, 14:31 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 september, 15:31 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar