Nymåne april 2018

Nymåne april 2018 blir som fullast kl. 04:00 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 384 363 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2018 i större städer världen över följer här nedan.

15 april, 19:00 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 april, 20:00 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 april, 21:00 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 april, 22:00 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 april, 23:00 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

16 april, 03:00 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

16 april, 04:00 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

16 april, 05:00 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

16 april, 07:30 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

16 april, 10:00 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

16 april, 11:00 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

16 april, 12:00 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar