Nymåne augusti 2018

Nymåne augusti 2018 blir som fullast kl. 11:59 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 359 531 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2018 i större städer världen över följer här nedan.

11 augusti, 02:59 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

11 augusti, 03:59 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

11 augusti, 04:59 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

11 augusti, 05:59 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

11 augusti, 06:59 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

11 augusti, 10:59 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

11 augusti, 11:59 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

11 augusti, 12:59 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

11 augusti, 15:29 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

11 augusti, 17:59 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

11 augusti, 18:59 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

11 augusti, 19:59 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar