Nymåne juli 2018

Nymåne juli 2018 blir som fullast kl. 04:50 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 364 807 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2018 i större städer världen över följer här nedan.

12 juli, 19:50 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

12 juli, 20:50 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

12 juli, 21:50 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

12 juli, 22:50 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

12 juli, 23:50 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

13 juli, 03:50 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

13 juli, 04:50 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

13 juli, 05:50 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

13 juli, 08:20 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

13 juli, 10:50 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

13 juli, 11:50 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 juli, 12:50 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar