Nymåne juni 2018

Nymåne juni 2018 blir som fullast kl. 21:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 369 600 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2018 i större städer världen över följer här nedan.

13 juni, 12:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

13 juni, 13:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

13 juni, 14:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

13 juni, 15:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

13 juni, 16:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

13 juni, 20:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

13 juni, 21:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

13 juni, 22:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 juni, 01:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 juni, 03:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 juni, 04:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

14 juni, 05:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar