Nymåne maj 2018

Nymåne maj 2018 blir som fullast kl. 13:50 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 371 573 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2018 i större städer världen över följer här nedan.

15 maj, 04:50 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

15 maj, 05:50 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

15 maj, 06:50 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 maj, 07:50 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 maj, 08:50 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 maj, 12:50 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 maj, 13:50 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 maj, 14:50 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

15 maj, 17:20 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

15 maj, 19:50 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

15 maj, 20:50 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 maj, 21:50 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar