Nymåne mars 2018

Nymåne mars 2018 blir som fullast kl. 14:14 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 392 490 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2018 i större städer världen över följer här nedan.

17 mars, 06:14 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 mars, 07:14 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 mars, 08:14 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 mars, 09:14 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 mars, 10:14 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 mars, 13:14 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 mars, 14:14 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 mars, 15:14 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 mars, 18:44 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 mars, 21:14 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 mars, 22:14 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

18 mars, 00:14 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar