Nymåne september 2018

Nymåne september 2018 blir som fullast kl. 20:03 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 508 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne september 2018 i större städer världen över följer här nedan.

9 september, 11:03 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 september, 12:03 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 september, 13:03 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 september, 14:03 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 september, 15:03 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

9 september, 19:03 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

9 september, 20:03 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

9 september, 21:03 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

9 september, 23:33 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 september, 02:03 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 september, 03:03 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 september, 04:03 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar