Nymåne augusti 2019

Klockslag för nymåne augusti 2019 i större städer världen över följer här nedan.

31 juli, 20:13 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

31 juli, 21:13 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

31 juli, 22:13 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

31 juli, 23:13 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

1 augusti, 00:13 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

1 augusti, 04:13 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

1 augusti, 05:13 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

1 augusti, 06:13 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

1 augusti, 08:43 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

1 augusti, 11:13 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

1 augusti, 12:13 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

1 augusti, 13:13 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok

30 augusti, 03:38 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

30 augusti, 04:38 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

30 augusti, 05:38 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

30 augusti, 06:38 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

30 augusti, 07:38 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 augusti, 11:38 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 augusti, 12:38 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 augusti, 13:38 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 augusti, 16:08 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 augusti, 18:38 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 augusti, 19:38 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 augusti, 20:38 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar