Nymåne juli 2019

Nymåne juli 2019 blir som fullast kl. 21:17 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 373 015 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2019 i större städer världen över följer här nedan.

2 juli, 12:17 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

2 juli, 13:17 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

2 juli, 14:17 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

2 juli, 15:17 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

2 juli, 16:17 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

2 juli, 20:17 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

2 juli, 21:17 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

2 juli, 22:17 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 juli, 00:47 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 juli, 03:17 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 juli, 04:17 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 juli, 05:17 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar