Nymåne juni 2019

Nymåne juni 2019 blir som fullast kl. 12:03 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 385 933 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2019 i större städer världen över följer här nedan.

3 juni, 03:03 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 juni, 04:03 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 juni, 05:03 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 juni, 06:03 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

3 juni, 07:03 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

3 juni, 11:03 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

3 juni, 12:03 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

3 juni, 13:03 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

3 juni, 15:33 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

3 juni, 18:03 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

3 juni, 19:03 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

3 juni, 20:03 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar