Nymåne maj 2019

Nymåne maj 2019 blir som fullast kl. 00:47 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 397 343 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2019 i större städer världen över följer här nedan.

4 maj, 15:47 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 maj, 16:47 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 maj, 17:47 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 maj, 18:47 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 maj, 19:47 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 maj, 23:47 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

5 maj, 00:47 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

5 maj, 01:47 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 maj, 04:17 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 maj, 06:47 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 maj, 07:47 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 maj, 08:47 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar