Nymåne mars 2019

Nymåne mars 2019 blir som fullast kl. 17:05 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 390 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2019 i större städer världen över följer här nedan.

6 mars, 08:05 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 mars, 09:05 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 mars, 10:05 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 mars, 11:05 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 mars, 13:05 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 mars, 16:05 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 mars, 17:05 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 mars, 18:05 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 mars, 21:35 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 mars, 00:05 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 mars, 01:05 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 mars, 03:05 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar