Nymåne oktober 2019

Nymåne oktober 2019 blir som fullast kl. 04:40 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 313 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne oktober 2019 i större städer världen över följer här nedan.

27 oktober, 20:40 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

27 oktober, 21:40 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

27 oktober, 22:40 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

27 oktober, 23:40 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

28 oktober, 00:40 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

28 oktober, 03:40 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

28 oktober, 04:40 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

28 oktober, 05:40 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

28 oktober, 09:10 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

28 oktober, 11:40 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

28 oktober, 12:40 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

28 oktober, 14:40 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar