Nymåne april 2020

Nymåne april 2020 blir som fullast kl. 04:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 406 269 km. Månen befinner sig då i Oxens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2020 i större städer världen över följer här nedan.

22 april, 19:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 april, 20:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 april, 21:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 april, 22:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 april, 23:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 april, 03:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 april, 04:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 april, 05:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 april, 07:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 april, 10:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 april, 11:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 april, 12:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar