Nymåne augusti 2020

Nymåne augusti 2020 blir som fullast kl. 04:42 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 374 121 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2020 i större städer världen över följer här nedan.

18 augusti, 19:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 augusti, 20:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 augusti, 21:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 augusti, 22:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 augusti, 23:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 augusti, 03:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 augusti, 04:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 augusti, 05:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 augusti, 08:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 augusti, 10:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 augusti, 11:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 augusti, 12:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar