Nymåne december 2020

Nymåne december 2020 blir som fullast kl. 17:19 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 095 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne december 2020 i större städer världen över följer här nedan.

14 december, 08:19 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 december, 09:19 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 december, 10:19 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 december, 11:19 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 december, 13:19 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

14 december, 16:19 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

14 december, 17:19 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 december, 18:19 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 december, 21:49 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

15 december, 00:19 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

15 december, 01:19 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 december, 03:19 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar