Nymåne februari 2020

Nymåne februari 2020 blir som fullast kl. 16:34 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 400 894 km. Månen befinner sig då i Fiskarnas måntecken.

Klockslag för nymåne februari 2020 i större städer världen över följer här nedan.

23 februari, 07:34 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

23 februari, 08:34 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

23 februari, 09:34 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

23 februari, 10:34 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

23 februari, 12:34 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

23 februari, 15:34 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

23 februari, 16:34 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

23 februari, 17:34 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

23 februari, 21:04 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 februari, 23:34 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

24 februari, 00:34 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

24 februari, 02:34 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar