Nymåne januari 2020

Nymåne januari 2020 blir som fullast kl. 22:44 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 387 288 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne januari 2020 i större städer världen över följer här nedan.

24 januari, 13:44 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

24 januari, 14:44 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

24 januari, 15:44 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

24 januari, 16:44 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

24 januari, 18:44 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

24 januari, 21:44 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

24 januari, 22:44 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

24 januari, 23:44 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 januari, 03:14 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 januari, 05:44 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 januari, 06:44 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 januari, 08:44 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar