Nymåne juli 2020

Nymåne juli 2020 blir som fullast kl. 19:34 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 387 111 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2020 i större städer världen över följer här nedan.

20 juli, 10:34 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 juli, 11:34 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 juli, 12:34 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 juli, 13:34 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 juli, 14:34 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 juli, 18:34 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 juli, 19:34 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 juli, 20:34 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 juli, 23:04 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 juli, 01:34 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 juli, 02:34 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 juli, 03:34 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar