Nymåne juni 2020

Nymåne juni 2020 blir som fullast kl. 08:42 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 398 246 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2020 i större städer världen över följer här nedan.

20 juni, 23:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

21 juni, 00:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

21 juni, 01:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

21 juni, 02:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

21 juni, 03:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

21 juni, 07:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

21 juni, 08:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

21 juni, 09:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

21 juni, 12:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

21 juni, 14:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

21 juni, 15:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

21 juni, 16:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar