Nymåne maj 2020

Nymåne maj 2020 blir som fullast kl. 19:40 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 168 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2020 i större städer världen över följer här nedan.

22 maj, 10:40 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

22 maj, 11:40 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

22 maj, 12:40 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

22 maj, 13:40 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

22 maj, 14:40 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

22 maj, 18:40 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

22 maj, 19:40 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

22 maj, 20:40 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

22 maj, 23:10 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

23 maj, 01:40 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

23 maj, 02:40 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

23 maj, 03:40 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar