Nymåne november 2020

Nymåne november 2020 blir som fullast kl. 06:09 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 435 km vilket gör den till en Supermåne. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne november 2020 i större städer världen över följer här nedan.

14 november, 21:09 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 november, 22:09 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 november, 23:09 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

15 november, 00:09 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

15 november, 02:09 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 november, 05:09 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 november, 06:09 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 november, 07:09 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

15 november, 10:39 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

15 november, 13:09 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

15 november, 14:09 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 november, 16:09 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar