Nymåne augusti 2021

Nymåne augusti 2021 blir som fullast kl. 15:51 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 395 625 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2021 i större städer världen över följer här nedan.

8 augusti, 06:51 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

8 augusti, 07:51 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

8 augusti, 08:51 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

8 augusti, 09:51 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

8 augusti, 10:51 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

8 augusti, 14:51 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

8 augusti, 15:51 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

8 augusti, 16:51 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

8 augusti, 19:21 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

8 augusti, 21:51 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

8 augusti, 22:51 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

8 augusti, 23:51 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar