Nymåne juli 2021

Nymåne juli 2021 blir som fullast kl. 03:18 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 401 669 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2021 i större städer världen över följer här nedan.

9 juli, 18:18 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

9 juli, 19:18 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

9 juli, 20:18 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

9 juli, 21:18 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

9 juli, 22:18 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

10 juli, 02:18 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 juli, 03:18 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 juli, 04:18 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

10 juli, 06:48 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 juli, 09:18 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 juli, 10:18 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 juli, 11:18 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar