Nymåne juni 2021

Nymåne juni 2021 blir som fullast kl. 12:54 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 405 498 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2021 i större städer världen över följer här nedan.

10 juni, 03:54 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

10 juni, 04:54 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

10 juni, 05:54 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

10 juni, 06:54 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

10 juni, 07:54 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

10 juni, 11:54 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

10 juni, 12:54 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

10 juni, 13:54 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

10 juni, 16:24 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

10 juni, 18:54 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

10 juni, 19:54 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

10 juni, 20:54 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar