Nymåne mars 2021

Nymåne mars 2021 blir som fullast kl. 11:24 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 389 844 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2021 i större städer världen över följer här nedan.

13 mars, 02:24 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

13 mars, 03:24 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

13 mars, 04:24 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

13 mars, 05:24 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

13 mars, 07:24 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

13 mars, 10:24 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

13 mars, 11:24 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

13 mars, 12:24 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

13 mars, 15:54 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

13 mars, 18:24 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

13 mars, 19:24 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 mars, 21:24 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar