Nymåne september 2021

Nymåne september 2021 blir som fullast kl. 02:52 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 383 646 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för nymåne september 2021 i större städer världen över följer här nedan.

6 september, 17:52 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 september, 18:52 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 september, 19:52 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 september, 20:52 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 september, 21:52 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

7 september, 01:52 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

7 september, 02:52 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

7 september, 03:52 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

7 september, 06:22 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

7 september, 08:52 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

7 september, 09:52 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

7 september, 10:52 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar