Nymåne april 2026

Nymåne april 2026 blir som fullast kl. 13:54 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 372 438 km. Månen befinner sig då i Vågens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2026 i större städer världen över följer här nedan.

17 april, 04:54 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 april, 05:54 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 april, 06:54 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 april, 07:54 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 april, 08:54 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 april, 12:54 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 april, 13:54 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 april, 14:54 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 april, 17:24 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 april, 19:54 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 april, 20:54 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 april, 21:54 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar