Nymåne augusti 2026

Nymåne augusti 2026 blir som fullast kl. 19:38 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 363 284 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2026 i större städer världen över följer här nedan.

12 augusti, 10:38 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

12 augusti, 11:38 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

12 augusti, 12:38 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

12 augusti, 13:38 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

12 augusti, 14:38 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

12 augusti, 18:38 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

12 augusti, 19:38 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

12 augusti, 20:38 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

12 augusti, 23:08 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

13 augusti, 01:38 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

13 augusti, 02:38 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

13 augusti, 03:38 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar