Nymåne februari 2026

Nymåne februari 2026 blir som fullast kl. 13:03 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 388 516 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne februari 2026 i större städer världen över följer här nedan.

17 februari, 04:03 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

17 februari, 05:03 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

17 februari, 06:03 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

17 februari, 07:03 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

17 februari, 09:03 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

17 februari, 12:03 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

17 februari, 13:03 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

17 februari, 14:03 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

17 februari, 17:33 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

17 februari, 20:03 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

17 februari, 21:03 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

17 februari, 23:03 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar