Nymåne januari 2026

Nymåne januari 2026 blir som fullast kl. 20:53 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 399 475 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne januari 2026 i större städer världen över följer här nedan.

18 januari, 11:53 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 januari, 12:53 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 januari, 13:53 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 januari, 14:53 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 januari, 16:53 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

18 januari, 19:53 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

18 januari, 20:53 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

18 januari, 21:53 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 januari, 01:23 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 januari, 03:53 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 januari, 04:53 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 januari, 06:53 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar