Nymåne juli 2026

Nymåne juli 2026 blir som fullast kl. 11:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 361 947 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2026 i större städer världen över följer här nedan.

14 juli, 02:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 juli, 03:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 juli, 04:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 juli, 05:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 juli, 06:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

14 juli, 10:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

14 juli, 11:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

14 juli, 12:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

14 juli, 15:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

14 juli, 17:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

14 juli, 18:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

14 juli, 19:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar