Nymåne juni 2026

Nymåne juni 2026 blir som fullast kl. 04:56 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 362 824 km. Månen befinner sig då i Skyttens måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2026 i större städer världen över följer här nedan.

14 juni, 19:56 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

14 juni, 20:56 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

14 juni, 21:56 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

14 juni, 22:56 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

14 juni, 23:56 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

15 juni, 03:56 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

15 juni, 04:56 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

15 juni, 05:56 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

15 juni, 08:26 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

15 juni, 10:56 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

15 juni, 11:56 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

15 juni, 12:56 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar