Nymåne mars 2026

Nymåne mars 2026 blir som fullast kl. 02:26 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 385 109 km. Månen befinner sig då i Jungfruns måntecken.

Klockslag för nymåne mars 2026 i större städer världen över följer här nedan.

18 mars, 18:26 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

18 mars, 19:26 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

18 mars, 20:26 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

18 mars, 21:26 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

18 mars, 22:26 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

19 mars, 01:26 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

19 mars, 02:26 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

19 mars, 03:26 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

19 mars, 06:56 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

19 mars, 09:26 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

19 mars, 10:26 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

19 mars, 12:26 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar