Nymåne september 2026

Nymåne september 2026 blir som fullast kl. 05:27 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 369 424 km. Månen befinner sig då i Vattumannens måntecken.

Klockslag för nymåne september 2026 i större städer världen över följer här nedan.

10 september, 20:27 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

10 september, 21:27 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

10 september, 22:27 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

10 september, 23:27 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

11 september, 00:27 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

11 september, 04:27 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

11 september, 05:27 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

11 september, 06:27 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

11 september, 08:57 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

11 september, 11:27 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

11 september, 12:27 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

11 september, 13:27 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar