Nymåne juli 2027

Nymåne juli 2027 blir som fullast kl. 05:03 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 368 128 km. Månen befinner sig då i Lejonets måntecken.

Klockslag för nymåne juli 2027 i större städer världen över följer här nedan.

3 juli, 20:03 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

3 juli, 21:03 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

3 juli, 22:03 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

3 juli, 23:03 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 juli, 00:03 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 juli, 04:03 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 juli, 05:03 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 juli, 06:03 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

4 juli, 08:33 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

4 juli, 11:03 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

4 juli, 12:03 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

4 juli, 13:03 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar