Nymåne juni 2027

Nymåne juni 2027 blir som fullast kl. 21:42 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 374 163 km. Månen befinner sig då i Kräftans måntecken.

Klockslag för nymåne juni 2027 i större städer världen över följer här nedan.

4 juni, 12:42 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

4 juni, 13:42 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

4 juni, 14:42 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

4 juni, 15:42 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

4 juni, 16:42 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

4 juni, 20:42 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

4 juni, 21:42 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

4 juni, 22:42 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

5 juni, 01:12 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

5 juni, 03:42 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

5 juni, 04:42 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

5 juni, 05:42 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar