Nymåne maj 2027

Nymåne maj 2027 blir som fullast kl. 13:00 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 381 673 km. Månen befinner sig då i Tvillingarnas måntecken.

Klockslag för nymåne maj 2027 i större städer världen över följer här nedan.

6 maj, 04:00 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

6 maj, 05:00 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

6 maj, 06:00 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

6 maj, 07:00 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

6 maj, 08:00 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

6 maj, 12:00 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

6 maj, 13:00 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

6 maj, 14:00 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

6 maj, 16:30 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

6 maj, 19:00 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

6 maj, 20:00 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

6 maj, 21:00 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar