Nymåne september 2027

Nymåne september 2027 blir som fullast kl. 04:37 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 363 532 km. Månen befinner sig då i Skorpionens måntecken.

Klockslag för nymåne september 2027 i större städer världen över följer här nedan.

29 september, 19:37 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

29 september, 20:37 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

29 september, 21:37 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

29 september, 22:37 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

29 september, 23:37 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

30 september, 03:37 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

30 september, 04:37 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

30 september, 05:37 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

30 september, 08:07 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

30 september, 10:37 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

30 september, 11:37 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

30 september, 12:37 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar