Nymåne april 2028

Nymåne april 2028 blir som fullast kl. 21:49 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 398 276 km. Månen befinner sig då i Stenbockens måntecken.

Klockslag för nymåne april 2028 i större städer världen över följer här nedan.

24 april, 12:49 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

24 april, 13:49 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

24 april, 14:49 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

24 april, 15:49 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

24 april, 16:49 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

24 april, 20:49 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

24 april, 21:49 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

24 april, 22:49 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

25 april, 01:19 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

25 april, 03:49 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

25 april, 04:49 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

25 april, 05:49 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar