Nymåne augusti 2028

Nymåne augusti 2028 blir som fullast kl. 12:45 och kommer befinna sig med ett avstånd till jorden på 364 554 km. Månen befinner sig då i Vädurens måntecken.

Klockslag för nymåne augusti 2028 i större städer världen över följer här nedan.

20 augusti, 03:45 (UTC -8)

Los Angeles
Vancouver
Tijuana

20 augusti, 04:45 (UTC -7)

Calgary
Phoenix
Ciudad Juárez

20 augusti, 05:45 (UTC -6)

Chicago
Guatemala City
Mexico City

20 augusti, 06:45 (UTC -5)

Lima
New York
Toronto

20 augusti, 07:45 (UTC -3)

Buenos Aires
Montevideo
São Paulo

20 augusti, 11:45 (UTC)

Casablanca
Lisbon
London

20 augusti, 12:45 (UTC +1)

Berlin
Lagos
Madrid

20 augusti, 13:45 (UTC +2)

Athens
Cairo
Johannesburg

20 augusti, 16:15 (UTC +3)

Baghdad
Istanbul
Moscow

20 augusti, 18:45 (UTC +8)

Beijing
Singapore
Taipei

20 augusti, 19:45 (UTC +9)

Ambon
Seoul
Tokyo

20 augusti, 20:45 (UTC +10)

Canberra
Sydney
Vladivostok


Kommentarer

  • Bli först med att lämna en kommentar!

Lämna en kommentar